Σνίτσελ Γεμιστά




Υλικα:



  • Φιλέτα χοιρινα ή κοτόπουλο
  • Φετες κασερι
  • Φετες ζαμπον η γαλοπουλα

Πανάρισμα
  • 1 αυγο
  • Λιγο αλεύρι
  • Λίγη τριμμένη φρυγανιά ή κορν φλέικς

Εκτέλεση:
1. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα (προαιρετικά βάζουμε και λίγη μουστάρδα)
2. Ετσι όπως είναι ανοιχτο το φιλέτο, βάζουμε απο τη μια πλευρά λιγο κασέρι και ζαμπον. Διπλώνουμε στη μέση και πιέζουμε καλά τις άκρες να κολλήσουν.
3. Πανάρουμε πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά
4. Τηγανίζουμε τα σνίτσελ μέχρι να ροδίσουν. Εναλλακτικά μπορούμε να τα βάλουμε στο φούρνο για 30 -40 λεπτά στους 200 βαθμούς
5. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι


*Μπορουμε να τα κάνουμε και ρολλάκια, μια ευκολη λυση για γιορτινό μπουφέ ή μεζέ. Απλώνουμε σε όλο το φιλέτο κασέρι και ζαμπόν και τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό. Βάζουμε οδοντογλυφίδες για να κρατήσει το σχήμα και ψήνουμε στο φούρνο. Το κόβουμε σε ροδέλες και σερβίρουμε.


Εκτύπωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου